Tupac_Chi_Atlanta_1994_©Chi_Modu.png
artsi-kannukauppa.JPG
1476617_548636355228981_216096903_n.jpg
pso-man-myyrmaki-katutaide.jpg
crew.jpg
Tupac_Chi_Atlanta_1994_©Chi_Modu.png

Etusivu


SCROLL DOWN

Etusivu


Chi Modu: Uncategorized - Luokittelemattomat
6.6.-1.9.2019.

Yhdysvaltalais-nigerialaisen valokuvaaja Chi Modun kuvat 1990-luvun hip hopin legendoista täyttävät Artsin kesän. Hip hopin kuninkaallisten – Tupac, Biggie, Nas ja ODB – kuvien lisäksi UNCATEGORIZED Luokittelemattomat esittelee myös aiemmin näkemättömiä Chin valokuvia arkistojen kätköistä. Näyttely kunnioittaa hip-hopin luovaa energiaa ja raakaa, vertaansa vailla olevaa intohimoa, esitellen Chin dokumentaatiota äänen takana olevista legendoista.

UNCATEGORIZED pohjaa laajempaan hankkeeseen, jonka nimi juontaa juurensa Chin avoimeen lähestymistapaan työhönsä. ”Halusin luoda jotain, mikä on päinvastaista sille, että kaikkeen asetetaan etikettejä, eli eräänlainen julkilausuma stereotypioita vastaan”, hän selittää. ”Työni ei sovi yhdenkään stereotypian alle, enkä sovi myöskään minä.”Chi Modun Uncategorized -brändin idea oli alusta asti tuoda näitä harvinaislaatuisia kuvia ihmisten nähtäville. Brändi aloitti perinteisten galleria- ja museoverkostojen ulkopuolelta, esitellen kuvia suurikokoisilla ulkomainoksilla talojen seinillä.

 “Artsin ripustus muistuttaa minua niistä ensimmäisistä billboard-mainoksista. Tämä vie koko jutun samalla takaisin alkulähteille, mutta aivan uudelle tasolle. Teidän pitää olla ylpeitä itsestänne. Koskaan missään museossa ei ole hip hop -kuvia esitetty tässä kokoluokassa, ei Berliinissä, ei Dubaissa, ei Los Angelesissa.”


Lue lisää näyttelystä täältä.

Näyttelyn aukioloajat löydät täältä.

uncategorized png.png

Tulossa 19.9.2019-12.1.2020:

LAILA PUllinen - vantaalainen kuvanveistäjä?

Laila Pullinen (1933-2015) oli paitsi merkittävimpiä suomalaisia kuvanveistäjiä myös monipuolinen kuvataiteilija. Laila Pullisen elämäntyön ydin on yllättäen Vantaalla: julkisissa teoksissa lentokentällä, kaupungintalon pihalla ja aulassa sekä Nissbackan kartanon veistospuistossa Vantaan Sotungissa.  

Vantaan taidemuseo Artsin Laila Pullisen työtä laajasti luotaavan näyttelyn kuratoi hänen poikansa Jean Ramsay. 

Lisätietoja näyttelystä: Jean Ramsay, jean.ramsay@vantaa.fi, 040 585 9031

Linkki Vantaan asukaslehden artikkeliin näyttelystä (s. 11):

https://www.vantaa.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/vantaa/embeds/vantaawwwstructure/146161_asukaslehti-4-2019-web.pdf

ARTSI INSTAGRAM

Palaute


Palaute


lähetä palautetta / ge oss respons

Risuja tai ruusuja? Palautetta Artsin toiminnasta tai näyttelystä? Kysymyksiä? Otamme mielellämme vastaan palautetta ja vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä puhelimitse 043 826 8990. 

Vill du ge oss respons om Artsis verksamhet eller någon utställning? Ros eller ris, eller har du några frågor? Vi välkomnar din respons och svarar på dina frågor så fort som möjligt. Du kan också kontakta oss per telefon på numret 043 826 8990. 

postituslista


postituslista


 

Postituslista

Lisää sähköpostisi postituslistallemme alla olevalla lomakkeella. Tervetuloa mukaan Artsin tapahtumiin!

Nimi *
Nimi
 
artsi-kannukauppa.JPG

Artsin kiska


Artsin kiska– 

Myyrmäen oma

kannukauppa

Artsin kiska


Artsin kiska– 

Myyrmäen oma

kannukauppa

Wanted: vantaalainen museokiskatuote!

Vantaan taidemuseo Artsin museokiskassa on myynnissä näyttelyihin liittyvien tuotteiden lisäksi myös muita profiiliimme sopivia pienyrittäjien tuotteita. Etsimme nyt kestosuosikkien rinnalle uusia avauksia myyntitiliperiaatteella. Ilmianna sopiva tuote - joko omasi tai jonkun muun, jota haluat suositella.

 Tällä kertaa etsimme ensisijaisesti lähituotteita eli vantaalaisia erityisyyksiä. Jos sinulla kuitenkin on täydellinen tuote, mutta et vaikuta Vantaalla, laita silti viesti. Jos tuote on hyvä, se ylittää kyllä kuntarajat.

 Lisätiedot ja yhteydenotot tanja.eloranta@vantaa.fi


vantaan taidemuseo artsi

Vantaan taidemuseo Artsissa esitellään vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä, joiden sydämenä on Vantaan oma taidekokoelma.  Vuodesta 2016 lähtien Artsi on erikoistunut nykytaiteen ohella myös katu-, graffiti- ja performanssitaiteeseen.  Artsi sijaitsee Myyrmätalossa Myyrmäen aseman välittömässä läheisyydessä.


 Näyttelyiden ja nykytaiteen  kautta Artsi heijastaa maailmaa, jossa elämme.
Taiteessa on kuulemisen ja kuulluksi tulemisen mahdollisuus.
Artsin näyttelyt tehdään aina moniääniselle yleisöllemme - tervetuloa mukaan!
Artsi pitää myös huolta Vantaan mittavasta taidekokoelmasta ja uusista taidehankinnoista.

Artsiin on aina vapaa pääsy!
 

1476617_548636355228981_216096903_n.jpg

Galleria K


Galleria K


Galleria K

Artsin kokoelmien helmet ja Vantaan taitelijaseuran näyttelyJÄ Tikkurilassa!

Galleria K on Vantaan Taidemuseon ja Vantaan Taiteilijaseura Ry:n yhteinen näyttelytila kaupungintalon yhteydessä aivan Tikkurilan keskustassa n. 200m päässä Tikkurilan asemalta. 
 

pso-man-myyrmaki-katutaide.jpg

Seinähullu Vantaa


SEINÄHULLU

VANTAA

Seinähullu Vantaa


SEINÄHULLU

VANTAA

Muraalien ja katutaiteen Vantaalainen suurhanke

Street Art Vantaan luotsaama katutaidehanke tulee kesällä 2018 Länsimäkeen ja Koivukylään suomalaisten taiteilijoiden ja asukastyöpajojen kanssa. Liity Facebookissa Seinähullu Koivukylään täältä: www.facebook.com/groups/1634596356598154.

Seinähullu Vantaalla on Suomen kulttuurirahaston Taide²-rahoitus 2017–2018.

crew.jpg

Crew


Artsi Crew –

VILLEJÄ VISIOITA

VANTAALTA

Yhteystiedot löytyy täältä

Crew


Artsi Crew –

VILLEJÄ VISIOITA

VANTAALTA

Yhteystiedot löytyy täältä