HAUSSA NÄYTTELYVALVOJA

HAKU PÄÄTTYY 10.2.2019

Haemme näyttelyvalvojaa Vantaan taidemuseo Artsiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä työskentely museokaupan kassalla. Näiden lisäksi työtehtäviisi voi sisältyä museon yleisötyötä (esimerkiksi opastukset), viestintää (esimerkiksi sosiaalisen median päivitykset) sekä muita museon avustavia tehtäviä.

Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Nautit työssäsi erilaisista asiakaskohtaamisista ja –palvelutilanteista eri ikäisten henkilöiden kanssa
– Luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi ja olet oma-aloitteinen
– Eduksi katsotaan tehtävää tukeva opiskelutausta tai aikaisempi työkokemus vastaavanlaisesta tehtävästä
– Arvostamme myös mahdollisuutta työskennellä viikonloppuisin

Työtä haetaan Seuren sivuilta - klik!

Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Hakuaika päättyy 10.2. mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.