why so myrtsi? – Myyrmäen taiteiden yö Artsissa 31.8.2017

Selfish Shellfish ©Ilari Vanhatalo

Myyrmäen taiteiden yö tulee jälleen ja täyttää Myyrmäen keskustan paikallisten toimijoiden järjestämillä tapahtumilla, esityksillä, musiikilla, ruoalla, tanssilla, väreillä, valoilla, ihmisillä.

Vantaan taidemuseo Artsissa tapahtuu koko illan aikana. Tervetuloa mukaan nauttimaan taiteesta, esityksistä ja työpajoista!

Mukana Myyrmäen taiteiden yössä:

Vantaan nuorisopalvelut, Kulttuurikeskus Vernissa, Vantaan taidemuseo Artsi, Myrtsin Skedehalli, Mike’s Diner, Street Art Vantaa, Myyrmäen kirjasto, Vantaan katutanssiyhdistys, Taidetalo Toteemi, Vantaankosken seurakunta, Vaskivuoren lukio, Kohtaamispaikka Myyrinki, Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry, T2H, Humans of Myyr York, Lemmikki Palatsi, Kotifalafel, Vantaan aikuisopisto, Velmu, Hämeenkylän koulu, Kilterin koulu, Toppahousuleidit sekä Wanda's Kitchen & Lounge.

Katso koko Myyrmäen taiteiden yön ohjelma osoitteessa www.whysomyrtsi.com ja Facebookista.

#whysomyrtsi2017

Myyrmäen taiteiden yö Artsissa

klo 17.30–18 Vantaan katutanssiyhdistyksen opettajat esiintyvät

klo 18–19 Wäinö Kinasen ”Tää ei oo taidetta”- näyttelyn avajaiset

Taidehistorian tutkija Wäinö Kinanen keräilee kaduilta ”visuaalisia häiriöitä”, joiden anonyymeiksi jäävät tekijät eivät ajattele alkuunkaan tekevänsä taidetta.

Kinasen kahdenkymmenen vuoden aikana eri puolilta Suomea ottamat kuvat ovat ensimmäistä kertaa julkisesti esillä Vantaan Taidemuseo Artsissa syyskuun ajan.

klo 19-20 Selfish Shellfish

Kulttibändi Selfish Shellfish on täällä taas!

Selfish Shellfishin omaleimaisessa musiikissa kohtaavat kepeä laulelmallisuus, nihilistinen huumori ja viiltävän kauniit melodiat. Esitykset ovat yhdistelmä pienimuotoisuutta ja spektaakkelia, haikeutta ja hyväntuulisuutta värikkäine asuineen ja peruukkeineen. Kokoonpanoon kuuluu laulaja-biisinkirjoittajien Banana Splitin ja Pinky Bubblen lisäksi Viljami Mehto (piano), Ossi Saarikko (kitara), Daniel Iiskola (kontrabasso) ja Aarne Toivonen (rummut).

Selfish Shellfish Facebookissa

klo 18-21 Terveiset Artsista -korttipaja Myyrmannissa

Terveiset Artsista -pajaan voi osallistua Myyrmannissa klo 18–21. Pajassa tehdään postikortti, jolla välitetään terveiset stencileillä ja tusseilla.