Yleisötyö

Artsissa tapahtuu, ja kutsumme yleisömme mukaan tekemään ja tulkitsemaan yhdessä. Artsin opastukset, työpajat ja tapahtumat ovat maksuttomia, ellei toisin mainita. Pienet muutokset Artsin yleisötyössä ovat mahdollisia.

 


KOULUILLE JA PÄIVÄKODEILLE

paivakotilapset.png

Artsi on avoin lapsille ja nuorille, päiväkoti-ikäisistä yläkoululaisiin ja opiskelijoihin. Järjestämme koululais- ja päiväkotiryhmille opastuksia sekä monipuolista työpajatoimintaa. Teemme yhteistyötä koulujen ja taiteen perusopetusta tarjoavien toimijoiden kanssa.

Artsin ohjelmat syyskaudella 2019 löytyvät Vantaan kulttuuripalveluiden esitteistä:

Koulun kulttuurisyksy: http://www.e-julkaisu.fi/Vantaa/kulttuuri/koulun_kulttuurisyksy_2019/mobile.html#pid=1

Kulttuurikipinät päiväkodeille: https://www.vantaa.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/vantaa/embeds/vantaawwwstructure/146176_Kipina_t2019syksy._WEB.pdf

Lisätietoja:

taidekasvattaja Helena Eräkare
050 314 5596
helena.erakare@vantaa.fi

yleisötyön amanuenssi Eeva Hytönen
040 193 8142
eeva.hytonen@vantaa.fi


TAPAHTUMAT

tapahtumat.png

To 22.8. klo 17 Yleisöopastus Uncategorized -näyttelyyn

To 29.8. klo 17 Yleisöopastus Uncategorized -näyttelyyn

To 29.8. Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö
Taiteiden yö Artsissa: 1990-luvun hiphopin jättiläisiä ja valomaalauksia

Myyrmäen taiteiden yönä Artsissa voit osallistua valomaalaustyöpajaan ja Chi Modun 1990-luvun hiphop -kuvia esittelevään näyttelyyn oppaan johdolla! Järjestämme näyttelyopastukset klo 16, klo 18 ja klo 20. Jokaisen opastuksen päätteeksi järjestämme valomaalaustyöpajan, jossa maalaamme oppaan johdolla erilaisilla valoilla, tallennamme kuvat ja lähetämme ne osallistujille sähköisessä muodossa. Suosittelemme osallistumista sekä opastukselle että pajaan, mutta halutessasi voit myös valita vain toisen.

Työpajan järjestelyjen vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista työpajoihin, joihin mahtuu 15 osallistujaa / paja. Ilmoittaudu mukaan artsi@vantaa.fi  ja kerro osallistutko klo 16, klo 18  vai klo 20 työpajaan. Ei osallistumismaksua, vapaa pääsy! Taiteiden yönä Artsi on avoinna klo 13-21.


ARTSIN FRENDIT

artsin frendit.png

Artsin frendit on avoin kaikille Vantaan taidemuseo Artsin ystäville, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään museon toimintaa. Frendit kokoontuvat itsenäisesti ja taidemuseon kanssa ideoimaan tapahtumia, ohjelmaa ja uusia näkökulmia Artsiin. Frendien Facebook-ryhmä on paikka keskustelulle, ideoille ja kokoontumiselle.

Tervetuloa mukaan, frendi!


OPASTUKSET

opastus.png

Ohjattu kierros on oiva tapa tutustua Artsin näyttelyihin. Järjestämme tilattavia Artsi-kierroksia pääasiassa torstaisin klo 13–20 välisenä aikana, mutta kysy meiltä myös muita aikoja! Opastettavan ryhmän koko on 5-30 henkilöä (mikäli ryhmä on isompi, varaamme kaksi opasta). Yhden opastuksen kesto on 45 min.

 

Hinnasto

Opastus (suomi, englanti) arkipäivänä, näyttelyn avoinnaoloaikana 50 € / tunnin opastus / ryhmä

Opastus (suomi, englanti) viikonloppuna / näyttelyn avoinnaoloaikojen ulkopuolella 70 € / tunnin opastus / ryhmä

Opastus muulla kielellä, sopimuksen mukaan (varattava vähintään 2 viikkoa aikaisemmin) 70 € / tunnin opastus / ryhmä

Museon näyttelytilan vuokraaminen aukioloaikojen ulkopuolella 50 € / tunti  (+ muut mahdolliset yksityiseen käyttöön liittyvät kulut)

 

Erityisryhmien hinnoittelu

Siviilipalvelus-, varusmies- ja koululaisryhmien opastukset sekä työttömien ryhmäopastukset ovat maksuttomia näyttelyn avoinna oloaikana.  Näyttelyn avoinnaoloaikojen ulkopuolella erityisryhmiltä veloitetaan 50 € tunnin opastuksesta.

Tiedotamme kaikille avoimista ilmaisista yleisöopastuksista verkossa ja Facebook-sivuillamme.

Opastusvaraukset ja tiedustelut:

043 826 8990
artsi@vantaa.fi


OHO! – Ihmetellään taidetta
yhdessä

lapsiopastukset.png

Lasten toiminnallisissa kierroksissa tutustutaan taidenäyttelyyn mukavia tehtäviä tehden ja yhdessä jutellen. Kesto noin 45 min.

Opastusvaraukset ja tiedustelut:

043 826 8990
artsi@vantaa.fi


Lapsille ja päiväkodeille

varikkaat aanet.png

Värikkäitä ääniä -pajat vauvoille ja taaperoille

Värikkäitä ääniä -paja on väreistä, äänistä ja toiminnallisista materiaaleista koostuva vanhemman ja lapsen yhteinen, elämyksellinen ja lasta aktivoiva kokonaisuus. Pajassa edetään lapsen tahdissa ja toimitaan lapsen kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Pajat sopivat 5–24 kk ikäisille vauvoille ja taaperoille.

Pajoja toteutetaan noin kahden viikon mittaisina jaksoina kaksi kertaa vuodessa. Eri ikäryhmien työpajat järjestetään eri päivinä (5–12 kk ja 12–24 kk sekä sisarusryhmät).

Pajaan on ennakkoilmoittautuminen. Mukaan otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta 5 € / osallistuja. Myös aikuiset lasketaan osallistujiksi. Pajaan voi ostaa myös lahjakortteja.

Tiedustelut ja varaukset:

043 826 8990
artsi@vantaa.fi

 Linkki Vantaan kulttuuripalveluiden Kulttuurikaruselli syksy 2019-esitteeseen -klik!