Yleisötyö

Artsissa tapahtuu, ja kutsumme yleisömme mukaan tekemään ja tulkitsemaan yhdessä. Artsin opastukset, työpajat ja tapahtumat ovat maksuttomia, ellei toisin mainita. Pienet muutokset Artsin yleisötyössä ovat mahdollisia.


KOULUILLE JA PÄIVÄKODEILLE

Artsi on avoin lapsille ja nuorille, eskari-ikäisistä yläkoululaisiin ja opiskelijoihin. Järjestämme koululais- ja esikouluryhmille opastuksia sekä monipuolista työpajatoimintaa. Teemme yhteistyötä koulujen ja taiteen perusopetusta tarjoavien toimijoiden kanssa.

Lisätietoja:

taidekasvattaja Helena Eräkare
050 314 5596
helena.erakare@vantaa.fi


LAPSILLE JA PERHEILLE

Värikkäitä ääniä -pajat vauvoille ja taaperoille

Värikkäitä ääniä -paja on väreistä, äänistä ja toiminnallisista materiaaleista koostuva vanhemman ja lapsen yhteinen, elämyksellinen ja lasta aktivoiva kokonaisuus. Pajassa edetään lapsen tahdissa ja toimitaan lapsen kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Pajat sopivat 5–24 kk ikäisille vauvoille ja taaperoille.

Pajoja toteutetaan noin kahden viikon mittaisina jaksoina kaksi kertaa vuodessa. Eri ikäryhmien työpajat järjestetään eri päivinä (5–12 kk ja 12–24 kk sekä sisarusryhmät).

Pajaan on ennakkoilmoittautuminen. Mukaan otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta 5 € / osallistuja. Myös aikuiset lasketaan osallistujiksi. Pajaan voi ostaa myös lahjakortteja.

Tiedustelut ja varaukset:

043 826 8990
artsi@vantaa.fi


TAPAHTUMAT

Artsin näyttelyjen yhteydessä järjestetään kaikille avoimia työpajoja, konsertteja ja esityksiä, joista tiedotamme verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

 

why so myrtsi? – myyrmäen taiteiden yö artsissa 31.8.

Myyrmäen taiteiden yö tulee jälleen torstaina 31.8. ja täyttää Myyrmäen keskustan paikallisten toimijoiden järjestämillä tapahtumilla, esityksillä, musiikilla, ruoalla, tanssilla, väreillä, valoilla, ihmisillä.

Vantaan taidemuseo Artsissa tapahtuu koko illan aikana. Tervetuloa mukaan nauttimaan taiteesta, esityksistä ja työpajoista!


ARTSIN FRENDIT

Artsin frendit on avoin kaikille Vantaan taidemuseo Artsin ystäville, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään museon toimintaa. Frendit kokoontuvat itsenäisesti ja taidemuseon kanssa ideoimaan tapahtumia, ohjelmaa ja uusia näkökulmia Artsiin. Frendien Facebook-ryhmä on paikka keskustelulle, ideoille ja kokoontumiselle.

Tervetuloa mukaan, frendi!


OPASTUKSET

Ohjattu kierros on oiva tapa tutustua Artsin näyttelyihin. Järjestämme tilattavia Artsi-kierroksia pääasiassa torstaisin klo 13–20 välisenä aikana, mutta kysy meiltä myös muita aikoja! Ryhmässä on oltava vähintään 5 henkilöä. Yhden opastuksen kesto on 45 min.

 

Hinnasto

Opastus (suomi, ruotsi, engl.) arkipäivänä, näyttelyn                      avoinnaoloaikana.     50 € / tunnin opastus

Opastus (suomi, ruotsi, engl.) viikonloppuna / näyttelyn avoinnaoloaikojen ulkopuolella.               70 € / tunnin opastus

Opastus muulla kielellä, sopimuksen mukaan.                                                                                                            70 € / tunnin opastus

Museon näyttelytilan vuokraaminen avoinnaoloaikojen ulkopuolella.                                                                 50 € / tunti

 

Erityisryhmien hinnoittelu

Siviilipalvelus-, varusmies- ja koululaisryhmien opastukset sekä työttömien ryhmäopastukset ovat maksuttomia näyttelyn avoinna oloaikana.  Näyttelyn avoinnaoloaikojen ulkopuolella erityisryhmiltä veloitetaan 50 € tunnin opastuksesta.

Tiedotamme kaikille avoimista ilmaisista yleisöopastuksista verkossa ja Facebook-sivuillamme.

Opastusvaraukset ja tiedustelut:

043 826 8990
artsi@vantaa.fi


OHO! – Ihmetellään yhdessä vallatonta taidetta

Lasten toiminnallisissa kierroksissa tutustutaan Vallaton-näyttelyyn mukavia tehtäviä tehden ja yhdessä jutellen. Kesto noin 45 min.

Opastusvaraukset ja tiedustelut:

043 826 8990
artsi@vantaa.fi